Billiga Löparskor
Hem ::  Frakt & Retur

Frakt & Retur


Din tillfredsställelse är vad vi strävar efter. Vi erbjuder en heltäckande returpolicy till dig. Innan du vill returnera varor, först kontakta oss för att diskutera problemet du har. För det mesta kan vi lösa problemet genom att ge teknisk support och du behöver inte skicka något tillbaka. Om det finns obotliga fel med varan, kan du returnera dem tillbaka till oss för reparation eller utbyte.

Utbyta

Icke-kvalitetsproblem

I 14 dagar (från datum produkterna mottogs), om du hitta de produkter du väljer inte uppfyller dig när det gäller färg eller storlek, kan den returneras och ersättas under följande villkor. Du måste skicka tillbaka till oss produkterna i originalförpackningen (du kommer att betala sändningsavgifterna). Produkterna ska inte använts (utom tryout). När vi får de produkter som skickas tillbaka intactly kommer vi ersätta den med nya och skicka tillbaka dem till dig. Sändningsavgifterna för den ersatta produkter som vi levererar till dig bör också tas ut av dig. Innan du skickar artiklar för utbyte, vänligen överföra den supplymentary fraktkostnaden för att vrida tillbaka ersatta objekt från oss först. Så snart betalningen klar kommer vi att ersätta de objekt som skickas från dig.

Kvalitets

I 14 dagar (från datum produkterna mottogs), om du hittar produkter med kvalitetsproblem (Icke-mänskliga faktorer eller icke-resistent yttre skador), kan den returneras och bytas ut. Du måste skicka tillbaka till oss produkterna i originalförpackningen (du kommer att betala sändningsavgifterna). När vi får de produkter som skickas tillbaka intactly kommer vi ersätta den med nya och skicka tillbaka till dig dem igen. Vi kommer att betala sändningsavgifterna för den ersatta produkter som vi levererar till dig. (Obs. Det är vår kvalitetskontroll professionella som ger en slutlig bedömning av huruvida de kvalitetsproblem orsakas av personliga faktorer eller icke-resistent yttre skador kommer köpta produkter inte repareras, ersättas eller returneras gratis om dess kvalitetsproblem är orsakade vara mänskliga faktorer eller undvikas inte uppkommer.)

återgång politik

Om du behöver returnera produkten (s), vänligen kontakta vår kundtjänst inom tre dagar när du fick paketet. Ange ditt namn, order e-post och ordernummer när du kontaktar vår kund service.And du måste betala sändningsavgiften och expeditionsavgift för avkastning.

1. produkt (er) skall återlämnas i ursprungligt skick och de flesta inte slitna, ändras eller tvättas, med alla märker fäst.

2. Försäljning Varan ska returneras inom 30 dagar från leveransdatum.

3. Anledningen till avkastning som orsakats av dig själv (t.ex. storlek, färg du väljer), kan inte godtas

4. Frakt avgifter för retur betalas av kunden.

5. Bidrag kan ta upp till 7-30 arbetsdagar efter mottagandet av varor, det är beroende på bank. OBS: Vissa stilar är customerized av facotry och på grund av skillnaden partier kan det finnas små skillnader från de bilder som visas på vår webbplats.

Avbokningsregler

Om du tänka efter beställning för att ändra, kan du avbryta när som helst innan vi skickade ut ditt paket, och 25% avbokningsavgift gäller. De flesta av beställningar levereras inom 1-2 dagar, så om ordern har redan skickats, kommer begäran om uppsägning nekas.

Om du har några frågor, vänligen kontakta vår kundtjänst, kommer vi att erbjuda dig information avkastning.

Billiga Löparskor Onlinebutik i Sverige

More Products

Du har IP-adress: 3.234.210.89     adidas performance , adidas sneakers , adidas nmd , asics gel , asics gt-2000